Blogg

Planer!

2017-06-15 15:06 | 1 kommentarer

Nu är det som vanligt längesen jag skrev något här! Jag skyller på min dator som är sååå seeeg så jag hinner oftast tröttna innan jag skrivit klart!

När det gäller utställning har det varit lugnt. Sigge har fått visa upp sig ett par gånger, och jag är rätt nöjd med hans resultat. Asta däremot har fått vila hela året men kommer ut lite i ringarna till hösten tror jag.

Nu har jag äntligen ansökt om ett eget kennelnamn. Vad det förhoppningsvis blir vill jag inte avslöja förrän allt är klart, men det kommer att ha någon form av anknytning till min första schnauzer  ! Det har blivit "godkänt" av SKK som i sin tur har skickat det vidare till FCI för godkännande. Det kan ta lång tid, men föhoppningsvis går det igenom. 

Så nu börjar jakten på vad jag ska avla på. Sigge skulle ju eventuellt bli pappa till vintern och jag hade förhoppning om att kunna starta min uppfödning med en av hans avkommor. Men nu har det tyvärr blivit ändrade planer  , så nu får jag tänka om. Har ju ingen brådska med något, så det viktigaste är ju att det blir bra. Men att planera är ju halva nöjet!