Blogg

Astas bebisar!

2018-06-16 14:39 | 0 kommentarer

Då har äntligen Astas småfisar kommit   Ja det är ju några veckor sedan, men tiden för att uppdatera här har inte funnits. Ni kan se bilder på Astas sida och även kika in på kennel Grimetons Ziers hemsida! Jag har varit där två gånger och hälsat på. Först när de bara var 4 dagar gamla och sen när de var 5 veckor. Helt otroligt vad mycket de utvecklas på kort tid. Från att varken se eller höra till att vara ett gäng huliganer som springer omkring och busar (och bits)! Om två veckor ska jag hämta hem min lilla prinsessa och då kommer hon att vara BARA MIN 

Renoveringen här hemma går sakta men säkert framåt. Köket är ju på plats och används, det fattas lite lister, passbitar och ev kakel elller liknande över bänken. TV-rummet börjar ta form och jag håller i nuläget på att lägga golvet. Planen är att åka och köpa soffa om två veckor, ska bli såååå skönt att slippa sitta i sängen och titta på tv. 

Golvläggning

Golvet som numera ligger i både kök och tv-rum!

Tanken är att få dit lister i tv-rummet innan jag möblerar, så jag slipper flytta runt allt igen. Som tv-möbel tänkte jag måla om en gammal (ful) skänk som jag fått av min mormor. Den har inget värde i sig men jag gillar modellen (färgen just nu är fruktansvärt ful bara). Så det tror jag kommer att bli jättesnyggt. Har tv´n på den idag i mitt sovrum, och det känns som en bra höjd. Tänkte köpa en större tv så småningom som hänger på väggen, men det får bli en senare fråga.

Mitt avlopp däremot är ju en olöst följetong   Jag tror jag har fått tag i en som kan gräva till mig (förhoppningsvis för en billig peng), och har jag tur kan grannan hjälpa mig att byta avloppet. Nu väntar jag bara på fakturan från elektrikern, dels så att jag vet hur mycket ROT-avdrag jag har kvar att uttnyttja, och sen behöver jag ju veta hur mycket pengar som finns kvar. Hoppas kunna fixa allt under min semester. I nuläget funkar det, kommer dock upp vatten i golvbrunnen när disk- och tvättmaskin tömmer, men toaletten och duschen funkar utan problem. Men ska väl erkänna att det tvättas inte mer än nödvändigt här, och det är lika nervöst varje gång!