Blogg

Nu närmar det sig jul!

2016-12-14 08:47 | 0 kommentarer

Vet inte riktigt var december tagit vägen?! Det är ju julafton om lite mer än en vecka   Har ett par julklappar kvar att köpa och dem tänkte jag fixa nästa vecka! Denna veckan gör jag inget annat än att jobba, men det är jag själv som lagt schemat och eftersom jag jobbar nästan 65 timmar denna veckan så blir nästa vecka lite lugnare. Då jobbar jag bara 16 timmar   På fredag ska vi se om vi kan få in en julgran tänkte jag. Vet att många tycker att man inte sätter in granen förrän precis innan jul, men jag tycker det är så mysigt så jag vill gärna ha den ett tag innan. Efter jul sen är man mest bara trött på det! Ska bli så skönt att faktiskt vara ledig julafton i år, det är nog 5-6 år sedan jag verkligen kunde fira jul utan att behöva köra till jobbet!

I tisdags slutade pelletsbrännaren att tända, självklart så är det ju just nu lite kallare! Men elpatronen har gått igång, vilket ändå ger värme (även om det kommer att svida i plånboken)! Vi hade hemma till att byta med, men det visade sig vara fel   Men en ny "tändsak" är beställd (vet faktiskt inte vad det heter  ) och förhoppningsvis kommer den idag eller imorgon! Tur Linus är ledig denna veckan så han kan fixa med det när den väl kommer! 

PM till My Dog i januari har kommit! Jag har anmält Asta till lördagen och det är 18 st anmälda. Ska bli kul att träffa alla härliga människor och snygga hundar, och så hoppas vi så klart på en bra start på utställningsåret 2017!

Nu blir det snart en långrunda med skäggen, och sen göra sig redo för jobbet! Hoppas hinna fixa lite med deras pälsar oxå idag. De badade i söndags och nu måste de ju bli lite julfina oxå 

Kategori: Utställning, Sigge, Asta, Familjen

Flytt & student!

2016-06-12 22:55 | 0 kommentarer

Som vanligt så var det ett tag sedan jag skrev här!

Nu har vi äntligen fått nyklarna till huset och vi har börjat flytta in så smått! Har inte gjort några större renoveringar än, men lite färg på väggarna i tv-rummet har det blivit i alla fall! Så småningom ska ju alla rum fixas till, men det får vänta till hösten sen. Imorgon ska jag köra dit med ett fullastat släp och på lördag går det stora flyttlasset. Ska bli skönt att komma lite mer iordning där! Jag jobbar i två veckor till innan jag går på semester   Så nu kommer jag nog bara vara i Ekeby när jag jobbar, och mina lediga dagar blir det Backaryd. Förhoppningsvis får vi med det mesta i flyttlasset nästa helg så att jag kan börja städa på allvar! (På bilden är det tv-rummet efter målningen är klar)

Tv-rum

Nu är det sommarlov! I fredags slutade Emma 9:an och Linus tog studenten. Det blev en lång dag för oss alla. Klockan 05 väckte jag Linus för han skulle vara på champagnefrukost kl 06. Sen körde jag hem och gjorde klart smörgårstårtorna. Klockan 11.00 var det Emmas skolavslutning i Ekeby kyrka och sen körde vi direkt därifrån till Sundspärlan i Helsingborg där Linus hade sin avslutning. Så mkt folk där var   Men solen sken och det var en härlig stämning. Linus hängde på sina kamrater ner till stan där de skulle åka runt och tjoa lite   Vi andra åkte hem och eftersom alla hade långt att köra hem sen så åt vi. Medans våra gäster tog för sig av fikat så körde jag och hämtade Linus i Helsingborg. Tror (och hoppas) alla inblandade var nöjda med dagen!

Examen

Det var med tunga steg jag körde till jobbet på kvällen sen........

Kategori: Studenten 2016, Familjen