Blogg

Fredag igen!

2015-11-13 19:26

Ska bli så skönt att vara ledig hela helgen! Ja ledig vet jag inte då jag ska på spårkurs både lördag och söndag   och på söndagnatt ska jag jobba extra! Men det är skönt att få både en fredag och lördagskväll hemma i soffan framför tv'n!

Ska bli så roligt att prova spåra med Asta imorgon! Sigge får oxå hänga med om det är ok väder, så får vi se om han får gå något spår oxå. Asta har ett väldigt stort viltintresse och är en jäkel på att spåra, men samtidigt tror jag att hon kan vara lite slarvig i spåret pga att hon blir så ivrig. Sigge har inte samma viltintresse som Asta, så jag tror att han är nog lite mer noggrann. Men det ska bli roligt att testa. Planen är att försöka göra anlagsprov med båda två till våren eller sommaren sen!

Önskar alla en trevlig helg och lycka till om ni ska tävla eller springa vänstervarv!

Kategori: Sigge, Asta, Viltspår

1 kommentarer

Namn: Aisha Sadat
Tidpunkt: 2020-02-21 04:31
Hej alla, mitt namn är Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO i Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som fybroid, astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

WhatsApp: +37258031247

Viber: +2347066853060

https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S