Blogg

Mycket på gång!

2017-11-25 19:40

Då har jag äntligen öppnat upp hemsidan igen! Har funderat länge på om jag ska ha den kvar eller inte, är det någon som läser och bryr sig? Ärligt talat så spelar det ingen roll   Självklart är det ju roligt om någon är intresserad och går in och läser/tittar på bilder/resultat. Men jag har den mkt för min egen skull oxå. Det är kul att gå tillbaka och titta på allt roligt man hittar på med skäggen   

Jag har äntligen fått mitt kennelnamn godkänt och registrerat! Är så nöjd med mitt prefix, då namnet kommer från Sigge (Sigismund i stamtavlan) - Kung Sigismund var inte bara kung i Sverige och Polen, han var även storfurste i Litauen och kallades där Zigmantas Vaza. Så därav namnet "Zigmanta´s"   

Kennelnamn

Just nu pågår en planering av ett större projekt här hemma. Ska renovera köket, men som om det inte vore nog så ska även köket flyttas till ett annat rum. Håller mest på att tömma/sälja av mina möbler nu. Ska byta ett fönster och det kommer på måndag. När det är bytt ska elementet som är under det oxå plockas bort, för där kommer den nya diskbänken. Köket och alla vitvaror inkl blandare och diskbänk blir från IKEA. Har bokat in kökplanering på IKEA i mitten av januari, och tills dess hoppas jag att vi kommit en bit här. Väntar på att elektrikern ska få tid att komma hit och kolla på jobbet, då det är rätt mkt ny el som behöver dras där. All målning och tapetsering kommer jag att göra själv, men det är en vägg som ska rivas och två dörrhål som ska sättas igen, och det gör jag inte själv. Sen får man väl engagera halva släkten till att skruva ihop köket sen     

Ja just det, höll på att glömma det viktigste ju........min fina Sigge ska bli pappa om några veckor   och detta ser vi fram emot med spänning! 

Kök

Så här kommer köket troligtvis att se ut! Hinner nog ändra lite till på det innan det blir klart!

Kategori: Sigge, Zigmanta´s, Husrenovering

2 kommentarer

Namn: Stefan
Tidpunkt: 2017-11-25 20:31
Va roligt att du har startat detta . Ser fram emot att följa dig i ditt uppdrag . Grattis Sigge
Det kommer att bli supervalpar .

Namn: Syster
Tidpunkt: 2017-11-25 20:37
Det kommer bli kanon, det blir det alltid när du tar dig för något. O mosters lille Sigge ska bli pappa me. 💖. Puss & Kram.

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S